Digisprong OV 4

Als school zullen we vanaf september 2022 voor iedere leerling binnen OV4 een laptop voorzien. We stellen als school deze laptop ter beschikking voor gebruik op school en thuis. Binnen OV4 wordt er verwacht dat leerlingen ook thuis werken voor school. Dit kunnen ze best doen met een toestel en software die ze gewoon zijn van op school. 


Ons ICT-team heeft verschillende toestellen vergeleken rekening houdend met de noden van de verschillenden richtingen. Naast de aanschaf van de toestellen zal onze school ook extra blijven inzetten op de ICT-vaardigheden van de leerlingen. Hiervoor maakt de school zowel uren vrij voor technische ICT-ondersteuning als pedagogische ICT-ondersteuning.Als school kopen we alle laptops aan. De toestellen blijven dus eigendom van de school. Ze worden ter beschikking gesteld van de leerlingen tegen een gebruiksvergoeding van 60 euro per schooljaar (15 euro per schoolrekening). In de prijs zit ook de standaardsoftware, onderhoud, garantie en verzekering inbegrepen.
De school maakte een gebruiksovereenkomst op die door de ouders en de leerlingen wordt ondertekend.


Heb je net een nieuwe laptop aangeschaft en wens je geen toestel van de school bekijk dan even de voor en de nadelen na onder de knop gebruikersovereenkomst. Wens je toch geen gebruik te maken van de laptop van de school onderteken dan het eerste blad van de gebruikersovereenkomst waar je aangeeft geen gebruik te willen maken van een laptop van  de school.